کد خبر: 99

عارف در دیدار اعضای جبهه اصلاحات جنوب غرب استان تهران:

انتصاب مدیران را به صورت ایجابی در دستور کار نگذاشتیم/به دنبال تسویه حساب نیستیم/شروع پروژه تربیت ۱۰۰۰ مدیر کشوری

انتصاب مدیران را به صورت ایجابی در دستور کار نگذاشتیم/به دنبال تسویه حساب نیستیم/شروع پروژه تربیت ۱۰۰۰ مدیر کشوری

معاون اول رئیس جمهور گفت: برای دولت چهاردهم ادامه مسیر به شکل کنونی بسیار کم هزینه‌تر است اما ما وظیفه داریم که به نسل آینده هم فکر کنیم.

به گزارش دیدگاه امروز، محمدرضا عارف معاون رئیس جمهور (شنبه) در نشست صمیمانه با اعضای جبهه اصلاحات جنوب غرب استان تهران گفت: در «دولت وفاق ملی» به دور از شعار از همه فعالان سیاسی اعم از اصلاح طلب یا اصولگرا دعوت می‌کنیم‌ به میدان بیایند و برای حل مشکلات، کمبودها، ناترازی ها و ناکارآمدی‌ها کمک کنند و راه حل بدهند.

عارف در این نشست که با حضور نمایندگان جبهه اصلاحات از شهرستان‌های اسلامشهر، بهارستان و رباط کریم برگزارشد، بعد از توضیحات حاضران درباره فعالیت‌های صورت گرفته از سوی جبهه اصلاحات جنوب غرب استان تهران برای افزایش مشارکت مردم گفت‌: با آنکه مشکلات و نارسایی‌هایی فراتر از پیش‌بینی‌ها به ما به ارث رسیده و با ناترازی‌های بزرگی روبرو هستیم اما تمامی اعضای دولت وفاق ملی با جدیت تلاش می‌کنند و به هیچ وجه دنبال سیاه نمایی نیستیم، ‌ما اعتقاد و عزم جدی برای حل مشکلات مردم، با کمک خود مردم داریم اما از همه می‌خواهیم در «دولت وفاق ملی» ‌پای کار بیایند.

وی در ادامه خطاب به حاضران در جلسه گفت: جبهه اصلاحات، فراتر از حزب و گروه و جناح است، جبهه اصلاحات همان خط امام(ره) است و توقعمان از تمام فعالان سیاسی اصلاح طلب این است که مثل همیشه به کمک دولت بیایند و برای حل مشکلات، کمبودها، ناترازی‌ها و ناکارآمدی‌ها راه حل بدهند.

عارف در ادامه با بیان اینکه ‌دولت با فعالان سیاسی جریان‌های مختلف در تعامل است، افزود: برای انتصاب هیچ مدیری به صورت ایجابی ورود نکرده‌ایم و این دستور شخص رئیس جمهور است، شخص وزیر یا استاندار خودش باید برای انتخاب همکارانش تصمیم بگیرد و بعد هم پاسخگو باشد اما با این حال به صورت سلبی ورود می‌کنیم و اگر مدیری مناسب نبود باید کنار برود، به همین خاطر است که انتخاب استانداران، سه ماه به طول انجامید.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: توقع ما از جبهه‌های سیاسی این است که فراتر از سطح یک جبهه سیاسی، بدون وجود هیچگونه مانع و سدی با دولت و نمایندگان آن اعم از استاندار و فرماندار در ارتباط باشند و به آنها کمک کنند و استانداران نیز از مشورت‌های آنان استفاده کنند.

عارف در ادامه با اشاره به ناترازی‌ها، گفت: برای دولت چهاردهم ادامه مسیر به شکل کنونی بسیار کم هزینه‌تر است اما ما وظیفه داریم که به نسل آینده هم فکر کنیم، ما نمی‌توانیم همه پول نفتی که استخراج می‌کنیم را خرج کرده و چیزی برای نسل آینده باقی نگذاریم. آیا نسل آینده این اجازه را به ما می‌دهد که هیچ چیزی برای او باقی نگذاریم؟ مطمئنا نظر مردم برای ما ملاک خواهد بود.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه گفت: در حال حاضر ما دو برابر پولی که از هدفمند کردن یارانه‌ها به دست می‌آید، یارانه می‌دهیم و واقعیت این است که ما با این شرایط دولت را تحویل گرفته‌ایم. رئیس و کارمند بی گناه چرا باید رها شود؟

وی با اشاره به رویکرد دولت وفاق ملی، گفت: ما دولت وفاق هستیم، اما به دنبال منافع حزبی و گروهی و وفاق با دوستان خودمان نیستیم، ما نمی‌خواهیم مثل آن دوره‌هایی باشیم که وقتی یک دولت روی کار می‌آمد یک لشکر نیرو با خودش می‌آورد و همه گذشتگان را بدون قدر دانستن زحماتشان رها می‌کرد و اصلا فکر نمی‌کرد که رئیس اداره، رئیس دانشگاه، کارشناس و کارمندی که کنار گذاشته می‌شود، خانه نشین می‌شود و چه بر سرش می‌آید، ما می‌گوییم که آنها گناه نکرده‌اند حالا که دولت عوض شده آنها هم کنار گذاشته شوند و هیچ استفاده‌ای در وطن خودشان از آنها نشود.

معاون اول رئیس جمهور گفت: در انتخابات گذشته، ۵۰ درصد از مردم ایران رای ندادند، این پیام مهمی است، شما باید نه تنها پیام رسان رای دهندگان باشید بلکه باید واسطه انتقال پیام آن ۵۰ درصد دیگر که رای ندادند به دولت باشید، ‌خواسته‌ها و توقعات آنها را به ما برسانید، «سرمایه اجتماعی» برای این دولت بسیار مهم است.

عارف افزود: ما هرگز گله و شکایت نکرده و نخواهیم کرد، راهبرد ما تلافی کردن و تسویه حساب‌های بی ارزش سیاسی نیست، ما از نیروهایی مثل شما که در جبهه اصلاحات و در بین مردم منطقه خودتان اصالت و آبرو دارید می‌خواهیم که به کمک دولت بیایید، فعالانه حضور داشته باشید و مطالبات مردم را به ما برسانید تا با شناخت جلو برویم، بگویید که مساله روز مردم و اولویت آنها چیست.

معاون اول رئیس جمهور در پایان خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری پرورش ۱۰۰ مدیر توانا را به ما تکلیف کرده‌اند و ما یک پروژه برای تربیت ۱۰۰۰ مدیر را شروع کرده‌ایم، به وزارت کشور هم تکلیف شده است که از بخشداری‌ها و فرمانداری‌های بخش‌ها و شهرهای کوچک شروع کند و از مدیران جوان استفاده کند تا آنها برای پست‌های بالاتر آماده شوند شما در این مسیر هم کمک زیادی می‌توانید به مدیران دولتی کنید، افراد مستعد و کاردان را معرفی کنید.

copied

دیدگاه‌تان را بنویسید